Video er virkelig et blikkfang! En video – sier mer enn tusen ord. Du kan selvsagt legge til en video som Hero.

Her er det dog noen ting å tenke på. For det første, Hero video vil spille av automatisk når siden lastes – men UTEN lyd. Dette for å forhindre unødig irritasjon hos brukerne våre.

Den enkleste måten å bygge inn video i Hero på, er å hente video som allerede ligger på handballtv.com. Da går du til handballtv.com og finner videoen du vil legge til, og noterer id’en som vises i urlfeltet:

Gå deretter til Balltall, og velg Video i grensesnittet som dukker opp. Under video ser du at du kan søke etter video basert på ID. Kopier inn id’en og trykk enter.

I resultatet som dukker opp finner du en datanode som heter aventia_video_urls, hvor elementet ved navn m3u8 har en verdi. Marker og kopier hele denne – MEN ikke sitattegnene rundt.

Tilbake i artikkeleditoren, i sidefeltet til høyre, marker for Vis video og lim inn m3u8-url’en i feltet som dukker opp.

Dersom videoen din har lyd, markerer du checkboxen i sidefeltet som heter «Vis lyd av/på». Brukeren får da mulighet til å skru på lyden og nyte videoen i fullskjerm.

Du kan også legge til video i form av en fil du laster opp på webserver / i mediebiblioteket. Da klikker du på Legg til fil under «Video fil» i sidefeltet og laster videoen opp.

For hero på forsiden er det slik at denne velger innhold fra den til enhver tid gjeldende kampen. Ønsker du video her, legg den til på den kampen som er aktuell nå.