Du kan lage en popupannonse som vises «over» det øvrige innholdet når du har spesielle promobehov.

Enkel versjon – bilde og url

Den enkle versjonen består av bilde og lenke. Her laster du opp ett bilde for desktop, og ett for stående mobil / tablet. Desktopbildet ligger som bakgrunn og det viktigste innholdet bør derfor ligge godt innenfor midten av bilderammen – ettersom bildet beskjæres avhengig av nettleserens størrelse.

For desktop versjon, velg et bilde med format ca 1920×1080 – liggende format – og påse at det ser bra ut selv om bildet beskjæres ned til et mindre format, med andre ord at den viktigste informasjonen i bildet har rikelig med «marg» rundt seg.

For mobil er det stående format som gjelder. Moderne mobiler har veldig mange ulike skjermstørrelser, men om du velger et format i stående 9:16 – og som for desktop påser at den viktige informasjonen i bildet har rikelig marg er du ganske sikker på at det vil se bra ut overalt.

Eksempel på god plassering av budskap i desktopversjon
Eksempel på god plassering av budskap i mobilversjon


Layoutversjon

Du kan alternativt velge å legge inn bakgrunnsbilde, tittel, tekst og call to action.

Da legges bilde som bakgrunn og tekst i transparent overlay. Du kan velge å sentrere, venstre- eller høyrestille teksten.

Regel for visning

Regel for visning av popup er slik at den vises EN GANG PER DØGN PER BRUKER – det settes en cookie når brukeren enten klikker popupen bort eller klikker på call to action eller bilde.

Call to action og lukkeknapp farges automatisk basert på klubbfarge.

Dersom du vil se popupen selv etter å ha klikket den bort legger du til ?showpop=true etter nettstedadressen din.